onsdag 4 mars 2009

For ovrigt.

For ovrigt mar jag battre igen (forutom en begynnande forkylning). Jag har mer saker att gora pa dagarna och kvallarna, borjar fa in nagra fa rutiner, fa lite mer kontakt med ungdomarna och forsta lite mer av vad som hander. Men tar fortfarande en dag i taget.
Har aven fatt ett nytt rum. Lite storre och lite varmare (och med egen minibalkong!). Dock utan dator. Detta ar anledningen till mer sporadiska blogginlagg.

6 kommentarer:

  1. Här kommer en liten hälsning från ett varmt men blåsigt Kenya! Ville bara säga att vi här känner igen många av tankarna o känslorna som du skriver om, det är mycket nytt och allt blir så mycket mer då... De där med sova behöver vi oxå, men känns lite dumt då de minsta barnen här går upp kl 5 o lägger sig vid 21 (o busar till 22=)Hoppas du har en trevlig dag/gustaf o marcus

    SvaraRadera
  2. Försöker skicka lite styrka till dig, telepatiskt ;) hehe Men du fixar nog det här! Kram på dig Lina!

    Hälsningar Wenda

    SvaraRadera
  3. bra att höra! viktigt att vinka från balkongen ibland, nu när du inte har en kunglig förlovning att följa live så får du stå och vinka på din balkong och på så sätt få in lite svensk kunglighet i din vardag. allt för att dämpa hemlängtan! haha. yes.

    puss

    SvaraRadera
  4. Wow jag hade ingen aning om att du åkt till Moldavien. Så coolt och spännande! Admirable for sure.
    Jag hoppas att resten av tiden går bra och glöm Aldrig att stödja dig på Gud när det är svårt. Det gjorde jag för en stund, men blev påmind och fann mig tillbaka.
    Kan du förstå att det är nästan 2 år sedan vi var uppe i Transtrand? Helt sjukt, drömmer tillbaka dit ibland :)
    Många kramar, Mathilda S

    SvaraRadera
  5. Du är helt underbart duktig Lina! Om det känns jobbigt så vet du att vi alla är här för dig och Gud är alltid vid din sida!
    Tycker verkligen om att läsa din blogg och ser fram emot nästa inlägg!
    Jag tänker på dig och ber för dig!
    Kramar kusinen

    SvaraRadera
  6. Kära Lina,
    Äntligen har jag läst ikapp mig på hur du har det och vad du har för dig. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag uppskattar att du alltid är så ärlig och på riktigt. Du är modig och väldigt bra! Tack för att du orkar dela med dig så att vi kan hänga med på ett hörn. Skönt att läsa att du börjar komma igång med vardagen och livet igen!
    Tänker minsann på dig emellanåt. Kram av saknad och kärlek.

    Ps. nu ska jag iväg och träna. Undrens tid är ej förbi...

    SvaraRadera